Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Grundtvigsk Forum

MAR
03

Grundtvigsk Forum


Dato Torsdag d. 3. marts 2022, Kl. 19:30 til kl. 22:00
Sted Hjørring Sognegård, Torvet 4, 9800 Hjørring
Medvirkende
Museumsinspektør Jens-Christian Hansen
Grundtvigsk Forum

Museumsinspektør Jens-Christian Hansen ”Hjørring under besættelsen” - Nazistisk terror, bombesprængninger og modstandskamp- der skete meget i og omkring Hjørring under den tyske besættelse 1940-1945. Tyske soldater fyldte meget i hverdagen, det samme gjorde rationering og mørklægning. Museumsinspektør Jens-Christian Hansen fra Vendsyssel Historiske Museum fortæller om krig og hverdag i besættelsestidens Hjørring.


Hent programmet her

Grundtvigsk Forum

Grundtvigsk Forum er et landsdækkende netværk, der omfatter en række foreninger, kredse og enkeltmedlemmer. Den røde tråd i arbejdet er præsten, digteren og samfundsdebattøren N.F.S. Grundtvig. Sigtet er nutidigt - at bringe Grundtvigs tanker om frihed, ånd og fællesskab i spil.  Grundtvigsk Forum skaber rammerne om den aktuelle debat inden for tro, eksistens, kirke, skole og samfund. Alle emner er relevante og der er intet, der ikke kan spørges om. Så alle er velkommen til frisindet debat og vide horisonter i Grundtvigsk Forum for Hjørring og omegn.

For yderligere oplysninger kontakt: formand Thomas Reinholdt Rasmussen, tlf. 98921190 eller trr@km.dk.

Man er velkommen til enkelt foredrag. Ikke-medlemmer betaler kr. 50. Kaffe koster kr.35 for både medlemmer og ikke-medlemmer. Et medlemskab koster kr. 120/år og giver adgang til alle arrangementer.

Bidrag kan evt. indbetales på konto 9070-1624746828 med angivelse af indbetales navn. Eller kan indbetales på vedlagte girokort.